snow

Friday, 19 April 2013

Thursday, 18 April 2013

doodle #8

so you know what i do when i get bored in the office...















doodling of course ~







Saturday, 6 April 2013

komik #19 : The Kucing Story part 2

macam biasa, biler bos masuk ofis, dan dan pulak masa tu aku takde kejer nak buat, so melukis la jawab nyer ( nak tunjuk aku tengah rajin buat kejer konon2 nye hehe ) =)


ingat tak komik yg aku lukis pasal aku kena kaco ngan kucing aku time solat, ada tiga cerita yg hampir sama, and ini adalah cerita yg kedua =)

so this is what happen to me masa duk hostel dulu....




































































kucing tu aku panggil si bunting sebab dier asyik bunting jer kejer nye, asal jumpa jer mesti dier tengah bunting, tapi yg kelakar nyer si bunting ni even dier tengah bunting pon perangai macam kucing2 kecik , ada satu hari tu aku beli buah mata kucing kat pasar malam, aku saja2 baling biji mata kucing tu kat dier, bukan main beria si bunting kejar benda alah tu, bayangkan la dengan perut besor dier tu, duk kejar2 biji mata kucing yg aku baling tu   =.=



and citer yg kat atas ni pulak masa aku bawak si bunting masuk bilik aku, dier suka lepak bawah katil..  hehe ^^,