snow

Sunday, 10 February 2013

doodle #5 : short story to tell 2

seperti selalu, bila kat office tak ada kerja yang nak dibuat aku akan start melukis hehe =D


tapi kali ni aku nak try benda baru, iaitu melukis atau lebih kepada mengaler lukisan dengan menggunakan Adobe Photoshop ~

selama ni aku lukis guna Windows Paint dan Sai Paint je,..
so tanpa berbekalkan satu ilmu pun tentang adobe photoshop ni, aku berusaha jugak untuk siap kan doodle kali ni.



dan hasilnya .........

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|






tadaa ~  \(^,^)/






nanti nak lukis doodle lagi, kualiti lukisan akan di up kan lagi , bubye ~




No comments:

Post a Comment