snow

Sunday, 22 January 2012

komik #11 : just teach us please.....

 ok semua ney selalu berlaku kat aku since aku darjah lagi sampai aku tingkatan 4
but SELALU berlaku masa aku tingkatan 4 masa class mathematic modern (mathmode)











bila selalu jadi macam ni, aku jadi takut ntuk bertanya  lagi2 masa class math, mathmode senang je, but biler dapat teacher yg mcm tu, menda senang pon jadi susah... sedih,

masa form 4 tu aku x pernah dpt A dalam subjek mathmode, lau tak silap aku pernah fail lagi subjek tu... nasib baik masa form 5 aku dipertemukan dengan Pn. Yeo , dia yg ajar class math kitorang masa form 5, Pn. Yeo baik sangat2 , kelakar, siap bagi kitorang satu class tgok bola kat padang lagi tuu ngan syarat homework double..hehe

Pn. Yeo ajar kitorang sampai kitorang betul2 faham, salah xpe, Pn.Yeo betulkan, Pn. Yeo cakap tu cara terbaik untuk belajar, belajar dari kesilapan...wuuwuu terharu..
masa form 5 tu jugak aku usaha catch-up mathmode yg aku tak lepass masa form 4
then i got A for math in my SPM , thanks PN.YEO ! i miss you a lot ! 
KAN BAGUS KALAU SEMUA CIKGU MACAM PN.YEO !!!!!




dear teacher, bila kami student2 bertanya, kami betul2 maksudkannya, kami tak faham dan kami ingin belajar............ just teach us please ~