snow

Sunday, 9 December 2012

komik #13 : high school memories

























































masa sekolah teknik dulu, hari sukan adalah hari yang paling aku tak suka, sebab aku lemah bab2 bersukan nih =.=
acara sukan yang paling aku tak suka antaranya acara lompat tinggi juga lompat jauh,  acara berlari2 bagai dikejar orang gila and acara yang semasa dengannya.


acara lompat tinggi ni macam kelakar sikit bila tiba giliran budak2 perempuan ^^,
macam2 style ada, kalau palang dia tinggi, ada yang main langgar je, bawak lari palang tu sekali.
tapi bila palang tu rendah, kitorang2 yg tak pandai sport ni main langkah je macam orang giler main lompat tali getah. 

ada gak sesetengah budak perempuan yang pandai lompat, atau tak pandai tapi berani nak cuba dengan gaya lompat tinggi yang sebenar, tapi mesti tercabut2 tudung, ( ni salah satu sebab aku tak suka sport, lasak sikit , tercabut tudung kita , huh )










http://www.smileycodes.info

Friday, 8 June 2012

doodle #3 : they'll never forget

tetiba rase nak menyapu belog yg sudah bersawang ini dengan my midnight doodle ^^
sudah sekian lama, akhirnye belog ku updated ~~






situasi di atas selalu jadi pada kita2 ni  kan kan kan
specially aku ==,           why ?  haa ni nak citer
well aku kan broken english sesangat soo masa aku eksen sgt nak speaking ngan membe2 aku
banyak mistake aku yang diorang dapat tangkap , and sampai mati pon diorang takkan lupa

salah satu dari mistake2 tersebut adalah di mana pada satu hari tu aku trsebut hand sanitizer sebagai hand fertilizer ... hmm bg aku its not a big mistake , bg diorang , yes , it is a big mistake ..hahah

dah nak dekat dua tahun pon still gak jadi bahan gelak tawa membe aku, they'll never forget .
"yelaa buat apa kao nak baja tangan kao kan, kao nak suburkan ea ?" macam2 ==,
banyak lagi lah aku salah kalau pasal speaking ni, pronounce aku la teruk giler .


sekali kalau dah salah, sampai bila bila orang ingat ^^




Tuesday, 6 March 2012

doodle #2 : my colourful doodle

ok sudah bersawang ini belog, sudah lama tak hapdate,
the more busy i get, the less interest i am to blogging........ =(




nothing to do here ~~~~~ ==,

Tuesday, 7 February 2012

doodle #1 : conteng menconteng ~







oohooohoo aku try lukis guna samsung galaxy ape ntah , yg kat iklan tu dye main lukis2 tu ~
not bad laa, senang gak aku nak lukis    
thanks to my sista coz bg pinjam    

=)

Sunday, 22 January 2012

komik #11 : just teach us please.....

 ok semua ney selalu berlaku kat aku since aku darjah lagi sampai aku tingkatan 4
but SELALU berlaku masa aku tingkatan 4 masa class mathematic modern (mathmode)











bila selalu jadi macam ni, aku jadi takut ntuk bertanya  lagi2 masa class math, mathmode senang je, but biler dapat teacher yg mcm tu, menda senang pon jadi susah... sedih,

masa form 4 tu aku x pernah dpt A dalam subjek mathmode, lau tak silap aku pernah fail lagi subjek tu... nasib baik masa form 5 aku dipertemukan dengan Pn. Yeo , dia yg ajar class math kitorang masa form 5, Pn. Yeo baik sangat2 , kelakar, siap bagi kitorang satu class tgok bola kat padang lagi tuu ngan syarat homework double..hehe

Pn. Yeo ajar kitorang sampai kitorang betul2 faham, salah xpe, Pn.Yeo betulkan, Pn. Yeo cakap tu cara terbaik untuk belajar, belajar dari kesilapan...wuuwuu terharu..
masa form 5 tu jugak aku usaha catch-up mathmode yg aku tak lepass masa form 4
then i got A for math in my SPM , thanks PN.YEO ! i miss you a lot ! 
KAN BAGUS KALAU SEMUA CIKGU MACAM PN.YEO !!!!!




dear teacher, bila kami student2 bertanya, kami betul2 maksudkannya, kami tak faham dan kami ingin belajar............ just teach us please ~