snow

Sunday, 4 December 2011

komik #1 : hari itu yang membosankan

okeh....... now aku sedang menduduki cuti sem selama sebulan lebey di rumah... then kembar aku pon ada gak kat umah ney............. siyes x taw nak buat pe da dok kat umah ney....... keje aku hari2 dok petik cili belakang umah  ( nak masak la katakan ) ....... 



huh nak dijadikan citer ni supaya pendek sedikit demi sedikit , di malam yg hening lagi sunyi dan sepi , hanya bunyi dengkuran abah aku jer yg  memecah keheningan tersebut .
aku pon ajak la kembar aku main JUTARIA   
( sape2 yg xtaw jutaria tu hape kebenda.. pi la wikiwiki googlegoogle nuh ) .     berdua jer



sape2 yg taw maen jutaria ney, kalau maen berdua memaang tidak ada kesyokkan nye disitu , sudah semesti nyee  jika salah seorang pemain berjaya pungut keuntungan terlebih dahulu, akan terus mendapat untung coz semua tapak dye da bolot bergantung kepada nasib tuah beliau dalam membaling dadu... ... so pemain sorang lagi akan teros slow2 bankrap laaa kan .....



























heheh daku lah pemain yg bertuah itu ==,








3 comments: