snow

Friday, 30 December 2011

komik #10 : seorang penakut












 
yes saya seorang penakut, takut tido dalam gelap , kat hostel pon aku tido bukak lampu tiap2 malam kalau roomate aku takde




Tuesday, 27 December 2011

komik #9 : masa kecik-kecik 2





okay sapa yg pernah kena macam ni masa school rendah dulu angkat kaki ? =,=
rasa menyampah kan ? =.=


Monday, 19 December 2011

komik #6 : m i m p i =,=








 THE END




mimpi p e l i k   =.=

komik #5 : masa kecik-kecik 1

masa kecik2 aku suka main ngan pepatung a.k.a dragon fly

dulu halaman depan rumah aku ada pokok2 bunga raya , so kat situ lah berlambak pepatung tu maen lepak2 , cantik sangat ~ sekarang pokok bunga raya da xde , kena tebang coz nak tambah umah.. pepatung da xde nak singgah maen kat umah aku      ='(

dulu , aku cari sebotol balang
then aku tebuk2 bahagian penutup


 

pastu aku tangkap pepatung2 yang tengah syok lepak kat pokok bunga raya tu banyak2
aku tangkap guna tangan je taw ,  =)


pastu aku tarok semua pepatung yang aku tangkap dalam balang tadi =)



bila aku da puas hati ngan hasil tangkapan aku , kira aku rasa pepatung tu da cukup padat dalam balang tu....
|
|
|
|
|
|
|
|
|



aku lepas kan balik semua pepatung tu ~ =)
cantik sangat bila tengok diorang meluru keluar reramai dari balang tu ,
cantik macam pelangi , macam orang lepas kan burung dari sangkar gitu       hahah ^^,






budak2 lagi biasa laa ~

Friday, 9 December 2011

komik #3 : annoying status



























it is better to keep your facebook shut  than keep updating such annoying status 





Sunday, 4 December 2011

komik #1 : hari itu yang membosankan

okeh....... now aku sedang menduduki cuti sem selama sebulan lebey di rumah... then kembar aku pon ada gak kat umah ney............. siyes x taw nak buat pe da dok kat umah ney....... keje aku hari2 dok petik cili belakang umah  ( nak masak la katakan ) ....... 



huh nak dijadikan citer ni supaya pendek sedikit demi sedikit , di malam yg hening lagi sunyi dan sepi , hanya bunyi dengkuran abah aku jer yg  memecah keheningan tersebut .
aku pon ajak la kembar aku main JUTARIA   
( sape2 yg xtaw jutaria tu hape kebenda.. pi la wikiwiki googlegoogle nuh ) .     berdua jer



sape2 yg taw maen jutaria ney, kalau maen berdua memaang tidak ada kesyokkan nye disitu , sudah semesti nyee  jika salah seorang pemain berjaya pungut keuntungan terlebih dahulu, akan terus mendapat untung coz semua tapak dye da bolot bergantung kepada nasib tuah beliau dalam membaling dadu... ... so pemain sorang lagi akan teros slow2 bankrap laaa kan .....



























heheh daku lah pemain yg bertuah itu ==,